The Data Agency feliciteert Odido, Vodafone, KPN en Ziggo met hun succesvolle deelname aan de 5G netwerk veiling

02 jul. 2024
5g-netwerk-veiling-felicitatie-klanten-1.png

Nieuwegein, 2 juli 2024 – The Data Agency, toonaangevend in data-analyse en digitale transformatie, feliciteert haar klanten Odido, Vodafone, KPN en Ziggo met hun resultaten tijdens de recente 5G netwerkveiling. Hun succesvolle deelname zal de toekomst van 5G netwerken in Nederland mede vormgeven en hen in staat stellen een optimale dekking te bieden.

Met de gewonnen frequenties kunnen Odido, Vodafone, KPN en Ziggo hun netwerken verder verbeteren en uitbreiden, waardoor ze nog betere en snellere diensten kunnen aanbieden aan hun klanten. Deze prestatie markeert een belangrijke stap in de voortdurende inspanningen om Nederland te positioneren als een leider in digitale connectiviteit.

The Data Agency werkt nauw samen met deze innovatieve bedrijven en is trots op hun gezamenlijke successen. "We zijn verheugd om te zien hoe Odido, Vodafone, KPN en Ziggo hun visie op geavanceerde connectiviteit realiseren," aldus Frank de Beun, CEO van The Data Agency. "Deze overwinning is een bevestiging aan hun toewijding om de hoogste kwaliteitsstandaarden te bieden in breedbanddiensten. We kijken ernaar uit om hun verdere groei en ontwikkeling te ondersteunen."

De recente veilingresultaten benadrukken het belang van samenwerking en strategische planning in de technologie- en telecommunicatiesector. Met de verworven frequenties zullen Odido, Vodafone, KPN en Ziggo in staat zijn om innovatieve oplossingen te leveren die de digitale ervaringen van miljoenen klanten zullen verrijken.

Every company a data company